Karamanlı İş Adamının Finansal Başarısı

Karamanlı İş Adamının Finansal Başarısı

Hollanda’da yaşayan Karamanlı Fehmi Uzun borç ödemenin kolay yolunu gösteriyor

Karaman bugünlerde billboardlarda farklı bir reklam görüyor. Zira reklam çalışmasının ana teması Hollanda’da yaşayan Karamanlılar.

Girişimci iş adamı Fehmi Uzun, uzun zamandır Hollanda’da yaşıyor. Uzun, içinde olduğu finans sektöründe yaptığı işle de dikkat çekiyor.

Fehmi Uzun Buropas’ı şöyle anlatıyor: “Hollanda da bilindiği üzere krizler yaşadı. 2008’de Euro’ya geçişten sonra toplumda fakirlik daha da arttı. Türk toplumu, Hollanda’nın diğer ülkelerden daha ucuz isçi getirmesi sebebiyle iş kaybına uğradı. Dolayısıyla insanımızın alım gücü zayıfladı, borçlanmaları da kaçınılmaz oldu. Halk arasında Schuldsanering veya Gemeente Kredit Bank olarak bilinen sistemde tabir yerindeyse özgürlükler kısıtlanıyor. Kişilerin yeni bir borç yapmaması için örneğin maaşlara el konuluyor, zarflara el konuluyor. Biz Buropas olarak bir alternatif getirdik. Nedir bu alternatif, kısa yoldan pazarlık usulüyle borçların satın alınması yoluyla, özgürlük kısıtlaması olmadan borçtan kurtarmak. Bu yolla birçok kişiyi borçlarından kurtardık. Böylelikle Hollanda çapında tanınmış olduk. Hollanda’nın her bölgesinden müşterilerimiz var, her geçen gün daha da tanınıyoruz. Ancak biz bunu yeterli bulmuyor, değişik kentlerde bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Cami, dernek, vakıf, işyeri kahvehane gibi yerlerde insanımızın ayağına giderek tanıtımlar yapıyoruz. Ayda 40’in üzerinde yeni yüzle (borçlu insanlar) tanışıyoruz. İnsanlarımızın geneli henüz böyle bir sistemin (borç satın alma sistemi) olduğunu bilmediği gibi inanamıyorlar bile. Bazı insanlarımız ise ‘Biz Buropas’ı aramaya cesaret edemedik, borçlu olduğumuzun ortaya çıkmasını istemedik’ gibi durumlarla da karşılaşıyoruz.”

Buropas hakkında daha detaylı bilgi ve iletişim için web sitesine tıklamak yeterli, http://buropas.com

18881960_1725333564434305_1956776590805982477_n.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum