Metrelerce Sürüklenme Anı Kameralara Yansıdı

Metrelerce Sürüklenme Anı Kameralara Yansıdı

Karaman’da gece saatlerinde meydana gelen feci kaza ucuz atlatıldı.

Karaman’da meydana gelen kaza adeta akıllara durgunluk verdi.

21 yaşında olduğu öğrenilen Mucahit E. motosikleti ile evine doğru gitmekte iken bir anda kendini bir otomobilin altında buldu.

Motosiklete çarptığını fark eden otomobil sürücüsü ile olay yerinden uzaklaşmak istedi.

Ancak çarptığı motosikleti altına aldığının farkına varamadan metrelerce gitti. Aracın altına takılan motosiklet kıvılcımlar saçarak yaklaşık 500 metre sürüklendi.

Kemal Kaynaş Caddesi üzerinde sürüklenmenin güvenlik kameralarına yansıdığı kaza, otomobilin bir sokağa girdiğinde durumu fark etmesiyle son buldu.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan otomobilin şoförünün tespiti için, olay yerinde bulunan plaka üzerinden tahkikat başlatılırken, metrelerce ölümle burun buruna sürüklenen genç annesine sarılarak kazanın şokundan çıkmaya çalıştı.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber