Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayları Netleşti

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayları Netleşti

Saadet Partisi, 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Karaman'dan aday gösterilecek isimlerin listesini açıkladı

SP, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday listesini belirledi. Saadet Partisi milletvekili aday listesi Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edildi. Milletvekili aday listesi şu şekilde;

Orhan Soydan

orhan.jpg

1966 Tarihinde Karaman’da doğdu.

İlkokulu köyünde, orta ve lise tahsilini Karaman İmam-Hatip Lisesinde tamamladı.

Uzun süre çeşitli alanlarda esnaflık yaptıktan sonra, 2 yıl süreyle yönetici olarak hizmet verdi.

Tekgıda-İş Sendikası Konya Şube Başkanlığı, Karaman Özürlüler Derneği kurucu üyeliği ve Başkan yardımcılığı, Karaman Mutlular Derneği Kurucu üyeliği ve Emekliler Derneği Karaman Şubesi Kurucu Üyeliği görevlerinde bulundu.

25 Yıl Milli Görüş’ün partileri olan Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi’nde Teşkilat Başkanı Olarak Görev yaptı.

Halen Tekgıda-İş Sendikası Karaman il Temsilciliği ve Karaman Mümine Hatun Mahallesinde Camii Yaptırma Derneği Başkanlığı görevlerine devam etmektedir.

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde Saadet Partisi’nden 1. sıra milletvekili adayı gösterildi.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Ali Çiftçi

ali.jpg

1951 yılında Konya’nın Taşkent ilçesine bağlı Alata’da (Balcılar) doğdu.

İlkokulu Alata’da, Ortaokulu Taşkent’te, Liseyi Konya’da bitirdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

1976 yılında Aksaray Toprak Mahsulleri Ofisinde (TMO) memur olarak göreve başladı.

1985 yılında TMO Müdürü olarak Karaman’a atandı. 1995-2000 yılları arasında Aksaray’da görev yaptı. 2000 yılında Karaman çiftçisinin ve halkının yoğun isteği doğrultusunda tekrar Karaman’da göreve getirildi. 2003 yılında 30 yıllık memuriyetinden sonra emekli oldu. 2003-2011 yılları arasında esnaflık yaptı. 2014 yılında Saadet Partisi Karaman İl Genel meclisi adaylığı 2015 yılında Saadet Partisi 25. ve 26. Dönem Karaman Milletvekili adaylığı görevini üstlendi. Halen Saadet Partisi Karaman İl Yönetim Kurulu üyesidir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Melekhan Kavas

melek.jpg

Melekhan Kavas 1974 te Karaman da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Karaman'da yaptı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi mezunu olan Kavas, 24 yıldır Milli Görüş davasının içinde bilfiil çalışmaktadır.

MİLKO kuruluşlarında da aktif görev alan Melekhan Kavas, halen Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı görevini yürütmektedir. Melekhan Kavas evli ve üç kız çocuğu annesidir.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber