Saadetli Kadınlar Eczacılar ve Hemşireleri Unutmadı

Saadetli Kadınlar Eczacılar ve Hemşireleri Unutmadı

Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Eczacıları ve Hemşireleri ziyaret etti.

Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Havva Şahin Hemşireler Günü’nü kutluyorum. Hemşireliğin; insan sevgisiyle dolu, şefkat ve sabırla yapılan kutsal ve çok onurlu bir meslek olduğunu dile getirerek, "İnsanlar arasında ayrım yapmadan görevini fedakârca yerine getiren hemşirelerimiz bireyin, ailenin ve toplumun sağlığının korunmasında hizmet veriyor. Bu anlamda; insanların hayatlarına katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz değerli hemşirelerin bu anlamlı gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca; 14 Mayıs Dünya Eczacılık günü dolayısıyla eczacılarıda ziyaret ettiler.Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Havva Şahin tedavi sürecinin en önemli basamaklarında yer alan eczacılarımızın bu özel gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz dedi.

Ziyaretler hediye takdimleri ve fotograf çekilmesiyle son buldu.

icrk-097.jpg

Saadetli Kadınlar Eczacılar ve Hemşireleri Unutmadı

Saadetli Kadınlar Eczacılar ve Hemşireleri Unutmadı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber