'2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının Başarılar Getirmesini Temenni Ediyorum'

'2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının Başarılar Getirmesini Temenni Ediyorum'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca ilköğretim haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Akca Mesajında;

"Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak, ancak ve ancak bilinçli, birikimli ve donanımlı bir eğitim ve öğretimle mümkün olabilir. Bilindiği gibi, bilgi çağını yaşadığımız günümüzde teknoloji baş döndürücü bir hızla gelişmektedir. Bu sebeple, milletimizin uygarlık yarışında ön sıralarda yer alabilmesi, ancak bilgi ile yetiştirilmiş nesillerin varlığı ile mümkün olacaktır.

Aileden başlayan öğrenme sürecinin ikinci adımını ilköğretim dönemi oluşturmaktadır. Bu süreçte öğretmenlerimizin yoğun emeklerle aktardıkları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar edinen çocuklarımızın, ülkemizi kalkınmış ülkeler seviyesine, milletimizin hayat standardını yükselterek çağdaş medeniyetler seviyesine getireceklerine inanıyoruz.

Eğitime ve insana yapılan yatırımları geleceğe yapılan en önemli, en değerli ve en uzun vadeli yatırımlar olarak görmekteyiz. Eğitimi de, ülkemiz için genç nüfus yapısından yararlanmayı sağlayacak en önemli unsur olarak, stratejik önemde görüyor, bilgi çağının gereklerine uygun olarak iyi yetişmiş, donanımlı gençlerimizle aydınlık yarınlara ulaşacağımıza inanıyoruz.

Amacımız, hayat boyu eğitimi benimseyen, modern dünyada söz sahibi olabilen, eğitimden aldığı güçle yoğun rekabet ortamının şartlarına uyum sağlayabilen, bağımsız düşünebilen ve sorgulayan bireyler yetiştirebilmektir. Bunun için; idare, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunu en güzel şekilde tesis ederek çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitim hayatını tamamlamaları için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilimiz ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber