2021-2027 Erasmus+ Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2021-2027 Erasmus+ Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2021-2027 Erasmus+ Programı Bilgilendirme Toplantısı, Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan 2021-2027 Erasmus+ Programı Bilgilendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç ve ilçe milli eğitim müdürleri ile il merkezi ve ilçelerdeki eğitim kurumları proje ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Salgın tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen toplantının açış konuşmasını yapan Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, okullarımızda proje kültürü oluşturmanın önemine değinerek bu konuda okul yöneticilerinin öğretmenleri teşvik etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminin akreditasyon başvurularında göstermiş olduğu başarıya değinen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, il genelinde öğretmenlerimizle iş birliği içerisinde daha büyük başarılara imza atılacağını belirtti.

Müdür Yardımcısı Kılınç'ın konuşmasının ardından Erasmus+ program rehberi ve proje hazırlama metotları hakkında sunumlarla bilgilendirme toplantısı devam etti. Katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasıyla toplantı sona erdi.
07095921-6.jpg

07095923-7.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber