48 Yıllık Evlilik Sonrası 56 Günlük Ayrılık

Sami Mangırcı’nın ardından eşi Ayşe Mangırcı’nın vefatı yakınlarını üzdü

Karaman’da 11 Haziran günü Mehmet Ali Mangırcı'nın oğlu, matbaacı Kadir Mangırcı'nın kardeşi, İsmail, Yunus ve Selman Mangırcı'nın babası Saray Kırtasiyenin kurucusu ve sahibi Sami Mangırcı (71) hayatını kaybetmiş ve 12 Haziran günüde sevenlerinin katıldığı cenaze namazı sonrası defnedilmişti.

basliksiz-2-071.jpg

Mangırcı’nın vefatından 56 gün sonra ise eşi Ayşe Mangırcı (65) da dünyaya gözlerini yumdu.

1970 yılından bu yana evli kalan ve aile yaşantıları ile de sevilen çiftin birbirlerine yakın ölümleri sevenlerini hüzünlendirdi.

Öğle namazı sonrası Karaman Musallasında kılınan cenaze namazına Mangırcı ailesinin yakınları, Karaman esnafı, AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, KTSO Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve siyasi parti teşkilatlarından isimler katıldılar.

Ayşe Mangırcı ile birlikte musallada cenaze namazı kılan Nebahat Kahraman’ın cenazeleri daha sonra defnedilmek üzere Karaman Şehir Mezarlığına götürüldü.

Mangırcı Ailesinin Acı Günü

Mangırcı Ailesinin Acı Günü

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber