Karaman Siyaseti Üst Üste Gelen İki Cenaze Namazında Saf Tuttu

Karaman Siyaseti Üst Üste Gelen İki Cenaze Namazında Saf Tuttu

AK Parti geçmiş dönem il başkanlarından ve Karaman esnaflarından Sami Mangırcı (71) vefat etti.

Karaman’da dün CHP Karaman Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver’in anneannesinin cenaze namazı sonrası Karaman siyaseti akşam saatlerinde Sami Mangırcı’nın vefat haberi ile derin üzüntü yaşadı.

Uzun süredir tedavi gören Mehmet Ali Mangırcı'nın oğlu, matbaacı Kadir Mangırcı'nın kardeşi, İsmail, Yunus ve Selman Mangırcı'nın babası Saray Kırtasiyenin kurucusu ve sahibi Sami Mangırcı hayatını kaybetti.

basliksiz-1-247.jpg

Öğle namazı sonrası musallada kılınan cenaze namazına yakınlarının yanı sıra AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay teşkilat üyeleri, Karaman Protokolünden isimler ve CHP Karaman Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver katıldılar.

Dün ikindi namazı sonrası İsmail Atakan Ünver’in anneannesinin cenazesi ve bugün öğlen Sami Mangırcı’nın cenazeleri ile art arda gelen cenaze namazlarında AK Parti ve CHP teşkilatları birlikte saf tuttular.

Mangırcı’nın cenazesi ile birlikte öğle namazına müteakip musalladan 2 hemşerimiz daha son yolculuğuna uğurlandı.

Aslen Göcer Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Yunus Şen (26) ve  Aslen Karamanlı olup Şeyh Şamil Mahallesinde ikamet etmekte olan Mevlüd Özmen (49) vefat etmiştir.

Cenazeler kılınan cenaze namazı sonrası defnedilmek üzere Karaman Şehir mezarlığına götürüldü.

Karaman Siyaseti Üst Üste Gelen İki Cenaze Namazında Saf Tuttu

Karaman Siyaseti Üst Üste Gelen İki Cenaze Namazında Saf Tuttu

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber