Ak Parti Başkanı Mehmet Er 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Mesajı

Ak Parti Başkanı Mehmet Er 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Mesajı

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" sebebiyle bir mesaj yayınladı;

Kadınlar, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsurudur. Kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymaları sadece kendilerine değil, hem ailelerine, hem de yaşadığı topluma büyük değer sağlamakta ve o milleti iyi bir yaşam düzeyine ulaştırmada yardımcı olmaktadır.
Aile ortamında fertlerin refahı için yorulmadan çalışan kadın,geçmişten günümüze baktığımızda tarihimizin her döneminde toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, fedakârlıkların en yücesini yapmıştır. İstiklal Savaşımızda cephe gerisinin kahramanı olmuş,bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmiştir. Yeni nesillerin yetişmesinde kadınlarımızın annelik vasfı ile üstlendikleri sorumluluk, geleceğimizin inşasında onların ne kadar hayati öneme sahip olduklarını göstermektedir. Ülkemizde, her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır. Yaşamı boyunca birçok güçlüğe katlanan ve büyük sorumluluklar üstlenen kadınların toplumsal yaşama etkin biçimde katılmaları, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük hedefleri arasındadır. 

Bu duygu ve düşüncelerle "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nün tüm dünyada ve ülkemizde her türlü ruhsal ve fiziksel şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olmasını temenni ediyor, tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutluyorum.

basliksiz-1-180.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber