Ak Parti Gençlik Kollarından Basın Ziyareti

Ak Parti Gençlik Kollarından Basın Ziyareti

Yeni yönetim ziyaretler kapsamında Karaman Habercisi Selman Çolak’ı ziyaret etti

Geçtiğimiz haftalarda 6. Olağan Kongrelerini gerçekleştiren AK Parti Karaman Gençlik Kolları yeni yönetimi Karaman Habercisi’ni ziyaret etti. 

Ziyarete AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Yasin Günaltay, Tanıtım Medya Başkanı Tahir Kemençe, Tanıtım ve Medya Üyesi Muratcan Kayadibi katıldı. 

Karaman’da yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişi yapılan ziyarette, Başkan Mustafa Kale geride bıraktığı bir yıldaki çalışmalarından dolayı Karaman Habercisi’ni tebrik etti. 

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Karaman Habercisi olarak ziyaretlerinden dolayı AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanlığına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

kale2.jpg


 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber