AK Parti İl Teşkilatı Zaferi Seçmenle Meydanda Kutladı

AK Parti İl Teşkilatı Zaferi Seçmenle Meydanda Kutladı

Karaman için de seçim sonuçlarının belli olmasının ardından coşkulu kalabalık meydana hareket etti.

AK Parti Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçiminde aldığı başarılı sonucun ardından teşkilat yöneticileri ve partililer meydanda buluştu.

AK Parti 26. Dönem ve 27 dönem milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Recep Konuk ve Av. Selman Oğuzhan Eser ve Aday Hüseyin Mutlu vatandaşlara teşekkür konuşmaları yaptılar.

Burada coşkulu AK Parti seçmenine teşekkür konuşmaları yapıldı sloganlar ile büyük zafer kutlandı.

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er konuşmasında;

“Allah, seçim sonuçlarını bütün Türkiye’ye hayırlı mübarek eylesin. Karamanımıza hayırlı mübarek eylesin. İnşallah sizlerin büyük destekleri ile önümüzdeki yüzyılın temeli atıldı. İnşallah tüm dünya büyük Türkiye’yi görecek.” Dedi.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay’da seçmenine davamızın temel taşları diye hitap ederek “Göstermiş olduğunuz bütün gayretler için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Sandıklarda üstün bir başarı sağladık” dedi.

AK Parti Karaman SKM Başkanı Mustafa Habacı ise meydanı dolduran AK Partililere şiirlerle seslenerek “Zulmü alkışlayamam, Zalimi asla sevemem, Gelenin keyfi için, geçmişe kalkıp sövemem” dizelerini okudu.

AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Kale ise seçim kararı ile “Sefer bizden Zafer Allah’tan” diyerek çalışmalara başladıklarını ifade ederek bu süreçte özverili bir şekilde çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ise kadınlara teşkilat çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise coşkulu kalabalığa hitaben söylenecek her şey burada işte diyerek;

“Dünya her şeyi denedi, Hainliği, terörü, fetöyü. İçerde hainler, dışarda hainler. Ama hiç kimse bizi asla yıldıramadı.” Dedi.

Parti müzikleri ve sloganlarda meydanı dolduran coşkulu kalabalık program sonrası araç konvoylarına katılarak şehir turu atarak dağıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber