Türkiye Önündeki Prangaları Kaldırmıştır

Türkiye Önündeki Prangaları Kaldırmıştır

AK Parti 26. Dönem Karaman Milletvekili Recep Konuk vatandaşa seslendi.

“Bugün Allahıma şükürler olsun Türkiye Cumhuriyeti, Devletinin önündeki bütün frangaları kıran, önündeki engelleri kaldıran, duvarları yıkan, vesayet odaklarından arındırılan, Cumhurbaşkanlıı hükmet sisteminin, ilk cumhurbaşkanını başkanını seçtik.

Eğer biz makam meselesi davası yapsaydık, kendi benliğimizle uğraşsaydık, kendimize makam aramak için bu davada olsaydık, biz %51 i şart koşmazdık. %31 lerler 33 lerle 34 lerle 35lerle iktidar olmaya devam ederdik.

Bizim geleceğimiz değil bu ülkenin geleceği önemli diye %51 koyduk.

Bütün inanalar ile %51 i hep beraber aştık.” Dedi.

Konuk Selman Eser’in meclise girmesinden sonra 35bin civarında bir oyun boşa gittiğini ifade ederek biraz daha gayret etseydik Hüseyin kardeşimizde mecliste olacaktı diyerek yeni dönem seçimleri için şimdiden çalışılması gerektiğine vurgu yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber