Seçim Sonuçları Milleti Memnun Etmiştir

Seçim Sonuçları Milleti Memnun Etmiştir

AK Parti 27.Dönem Karaman Milletvekili seçilen Dr. Recep Şeker coşkulu kalabalığa seslendi.

Seçim zaferinin ardından meydanı dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Şeker;

“16 Nisan referandumu ile yola çıktığımız bu yönetim şekli değişikliğinde bugün devletin başına başkan seçerek Cumhurbaşkanı seçerek neticelendirmiş olduk.

Bu süreçte Dünyadan ve Türkiye’den sayısız şekilde komplolar, hendekler, çukurlar ayağımızı tökezletmek için konuldu. Bizim yanımızda da illaki olanlar vardı. Afganistan’dan dua vardı. Arakandan dua vardı. Doğu Türkistan’dan dua vardı. Filistin’den dua vardı. Türkiye’den gözleri yaşlı analarımız vardı. Hepsinden Allah razı olsun.

Bugün bizim yanımızda olanlar sevindiler. Bizim karşımızda olanlar üzüldüler. Ne kadar gülmeye çalışsalar da gülüşlerinin hepsi sahte. Asıl gülen milletin adamını başkan yaptıran sizlersiniz.” Dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber