Ak Parti Kadın Kollarından Ziyaretler

Ak Parti Kadın Kollarından Ziyaretler

Ak Parti Karaman Kadın Kolları yeni yönetimi Valiliği ve MEM'i ziyaret etti

AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ve beraberindeki heyet Vali Fahri Meral’e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Vali Meral, 19 Şubat 2018 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Kadın Kolları Başkanı Günenç ve beraberindeki heyetle bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.
 
AK Parti Kadın Kolları heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Meral, başkan Günenç ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Karaman’daki eğitim seviyesinin yükseltilmesi adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalara ve projelere imza attıklarını söyledi.

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Karaman’ın eğitim alanında iyi bir yerde olduğunu belirterek fiziki imkânlar, öğrenci ve öğretmen sayısı, yürütülen projelerle ilgili misafirlere bilgiler verdi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ise ülkemizle birlikte üreten ve gelişen bir Karaman için tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalıştıklarını belirterek ilimiz eğitim öğretim kalitesini daha yukarılara taşımak amacıyla her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

a1-003.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber