AK Parti Karaman Adaylarını Basına Tanıttı

AK Parti Karaman Adaylarını Basına Tanıttı

AK Parti Karaman milletvekili adayları tanıtım toplantısı yapıldı.

AK Parti Karaman İl Binasında 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine ilişkin Milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıya AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk'ün konuşması ile başladı. Öztürk, "bizim sahada yaptığımız tüm çalışmalar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde dava bilinciyle ile yaptığımız çalışmalardır." dedi.

Öztürk, cümlelerini şu şekilde devam etti; 

"Biz sadece seçim döneminde vatandaşın karşısına çıkmış bir parti değiliz. Seçimler bitse de bitmese de, seçim dönemi olsa da olmasa da, köy köy mahalle mahalle hatta hane hane vatandaşlarımız ile her zaman bir arada olan bir parti içerisinde bulunmanın onurunu yaşıyorum"

2018 seçimlerinde AK Parti'de Karaman Milletvekili olan Av Selman Oğuzhan Eser, 2023 seçimlerinde de aday olduğu partisinden 1. sırada çıktı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Eser, "Biz Karaman'dan hiçbir şey beklemedik. Çünkü Karaman bize çok şey verdi. Teşkilatımızda bizlere çok şey verdi." dedi.

Eser cümlelerini şu şekilde devam ettirdi; "Herkese şeffaf davrandık. Herkese iyi niyetle yaklaştık. Yaklaşmakta zorundayız. Kimseyi kendimizden ayırmadık. Siyasi görüşleri ile kendimizden ayırmadık. Günün sonunda eksiğimiz, hatamız, yanlışımız olsa da doğru şeyleri savunduğumuzu ifade etmeliyim"

AK Parti Karaman Milletvekili 2. sıradan aday olan Osman Sağlam, şu açıklamaları yaptı; "Karaman Havarisinde hain insan yoktur. Sadece memleketinin farklı yollarla daha ileriye götürmek isteyen insanlar vardır. Ben buna inanıyorum. Yanıma gelen herkese kapımı açtım. Üzerime düşen ne varsa geriye bırakmadım" dedi. Sağlam, "120 tane bakanımızın telefonu cebimde var. Bu telefonlar neye yarayacak? Bu telefonlar, Karaman ile ilgili ne yapılması gerekiyorsa direkt olarak temasa geçilecek." dedi.

AK Parti Karaman'da 3. sıradan aday olan AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu, " Üniversiteyi bitirdikten sonra kendi mesleğimi yapmadım. Çünkü 1 ay sonra 23 yaşında iken Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Türkiye'nin en genç Kadın Kolları Başkanı olarak görevlendirildim." dedi.

img-9903.jpg

img-9915.jpg

img-9917.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber