Karamanlı Gençler Finallere Gidiyor

Karamanlı Gençler Finallere Gidiyor

Karaman Floor Curling Takımları Final Biletini Kaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı faaliyet takviminde yer alan ve Düzce’nin ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler-Yıldızlar Floor Curling Grup müsabakalarında Karaman’ı küçükler kategorisinde Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu, yıldızlar kategorisinde Mümine Hatun Ortaokulu ve Mevlana Ortaokulu temsil etti.

4 gün süren müsabakalar sonunda küçükler karma kategorisinde Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu birinci olurken, yıldız kızlarda Karaman  Mümine Hatun Ortaokulu birinci, Karaman Mevlana Ortaokulu üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde ise Mümine Hatun Ortaokulu müsabakaları grup dördüncüsü olarak tamamladı.

Müsabakalar sonunda kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu, Mümine Hatun Ortaokulu ve Mevlana Ortaokulu floor curlig takımları, Ankara’da düzenlenecek Türkiye birinciliği yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

b-2.jpg

c-1.jpg

d-1.jpg

e-1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber