Ak Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er 10 Kasım Mesajı

Ak Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 79. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Büyük fikir ve eylem insanı olarak ülkemizin bugünlere ulaşmasında büyük payı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşma ideallerine bugün her zamankinden çok daha yakınız. Onun en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizi korumak ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz. Türkiye, Ak Parti Hükümetlerinin gerçekleştirdiği büyük reformlar sonucu, ekonomiden ulaşıma, eğitimden kültüre, sanayiden tarıma, sağlıktan turizme, insan haklarından kültür sanata, bilimden dış ticarete kadar her alanda çok üstün başarılar sergileyerek ekonomik anlamda dünyada büyük güce ulaşmıştır. Türkiye Cumhuriyeti bütün engellemelere rağmen tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecektir.

Şehit ve gazilerimizin bizlere bıraktığı bu mirası daha yüksek konumlara çıkarmak en büyük hedefimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan 79 Yıl önce ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tarih yazan tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber