AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er

Bu gece, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşrif edişinin 1446’ıncı yıldönümüdür.

Bizi bir Mevlid-i Nebi’ye daha ulaştırdığı için Rabbime hamd ediyor, Âlemlerin Efendisi Hz. Muhammed'e (s.a.v.) salâtu selam ediyorum.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O'na iman etmenin, O'nun ümmeti olmanın ve O'nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

O’nun yaşayışı, O’nun hadis-i şerifleri, O’nun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır.

Bu bakımdan, Mevlid Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır.

Bu düşüncelerle, bir kez daha tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber