AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy'un 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy'un 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları İl Başkanı Ümit Gülin Göksoy 15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları İl Başkanı Ümit Gülin Göksoy mesajında;

"O öyle bir geceydi ki, bir ülkeye saldırı düzenlenmesine tanklarla toplarla bir millete saldırılmasına rağmen bir halk ayaklanmış bir halk düşmanlara hainlere göğsünü siper etmeyi bilmişti.

Milletimizin en çok ağrına giden, bu darbe girişimini yapan ve bunu yaparken silahsız halkı öldüren, gözünü kan bürümüş asker görünümlü bu teröristlerin bizim devletimizin silahıyla, uçağıyla, tankıyla bunları yapmalarıydı.

Ülkemizi ve sınırlarımızı korumakla görevli olan bu hainlerin aslında asker değil terörist olmaları ülkemize yapılmış en büyük ihanet örneğidir. Fakat halkımızın demokrasiye olan inancı ve dirayeti bu darbe girişimini bertaraf etmiştir. O gece sokaklara dökülen milyonlarca insan, ülkesine ve demokrasisine sahip çıkmış; tanklara, savaş uçaklarına, helikopterlere, silahlara göğsünü siper ederek tam bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi vermiştir.

Bu millet Kurtuluş Savaşı'ndan, Çanakkale Savaşı’ndan sonra yine bir destan yazmış ve vatan için şehitler vermiştir.

Aziz Türk milletinin kanında, canında, ruhunda demokrasi, özgürlük ve bağımsızlık ruhu vardır. Her kim olursa olsun eğer ki bir kişi, bir zümre, bir sınıf veya herhangi yaşayan bir varlık Türk milletinin demokrasi aşkına bir laf ederse, demokrasi sevdasına karışırsa işte o zaman Türk milletinin sert yüzünü görür.

15 Temmuz Darbe girişiminde bulunan vatan hainler Türk milletinden büyük bir tokat yediler. Bazıları zannetti ki Türk milleti kurşundan, mermiden, toptan, tüfekten, tanktan korkacak. Hâlbuki o kadar yanıldılar ki. O gece, o bir daha yaşanmasını istemediğimiz gece Türk milleti vücudunu o kurşunlara siper etti.

Şunu unutmamak gerekir ki bu vatan için yüz binlerce şehit veren bu millet gerektiği zaman yine seve seve canını verecektir. Ne 15 Temmuz darbe girişimi, ne de başka bir ihanete asla göz yummayız. Bu vatan asla düşmanların elinde oyuncak olamaz, bağımsızlık ve özgürlüğümüzü hiç bir şey ile değişmeyiz.

Bu uğurda canlarını veren Karamanlı şehidimiz Muhammet Yalçın ve tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Demokrasi şehitlerimiz, tarihin şerefli sayfalarına adlarını yazdırarak ölümsüzleştiler. İnşallah ülkemiz bir daha böyle kötü günlere böyle vahim hainliklerle karşı karşıya kalmaz.

Bayrağın her zaman dalgalanması ve milletin iradesinin her daim en önde olması dileğiyle. Bütün şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Herkesi 15 Temmuz’da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında nöbete bekliyoruz"dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber