Ak Parti Siyaset Akademisi'ni Tamamladı

Ak Parti Siyaset Akademisi'ni Tamamladı

Geçtiğimiz pazar günü AK Parti teşkilat binasında gerçekleşen siyaset akademisi 6.hafta programina  Nevsehir Haci Bektaş-ı Veli Ünivetsitesi Rektörü Mazhar Bagli ve Izmir Milletvekili Huseyin Kocabiyik katıldı.

Yoğun katılımın olduğu Siyaset Akademisi'nde, konuşmacılar, katılımın yoğun olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek “İl Başkanı Mehmet Er ve Siyaset Akademisi Kordinatörü Adem Küçükyarma’ya memnuniyetlerini ilettiler.Rektör Bağlı’nın konuşmasından satır başları şu şekilde; ''Türkiye’nin 150 yıllık Batılaşma süreci 15 Temmuz gecesi sosyolojik olarak sona ermiştir. Batı hegomanyası sona ermiştir, insanlığa kazandırabileceği hiçbir şey kalmamıştır. Bütün insanlığı kucaklayacak bir vizyon ortaya koyalım, bunu bizden başka yapabilecek hiç kimse yoktur. İnsanlık yeni bir sosyal sistem arayışı içerisinde. Buna da tek cevap verebilecek ülke Türkiye Cumhuriyetidir. Mikro vicdani değerlerimiz, bir katman değer olarak insanlığa sunulması gerekiyor. Bu bir devlet aklına dönüşmesi gerekiyor'' dedi.

Rektör Bağlı'nin konuşmasından satırbaşları ıse şöyle:  ''Türkiye’nin 150 yıllık Batılaşma süreci 15 Temmuz gecesi sosyolojik olarak sona ermiştir. Batı hegomanyası sona ermiştir, insanlığa kazandırabileceği hiçbir şey kalmamıştır. Bütün insanlığı kucaklayacak bir vizyon ortaya koyalım, bunu bizden başka yapabilecek hiç kimse yoktur. İnsanlık yeni bir sosyal sistem arayışı içerisinde. Buna da tek cevap verebilecek ülke Türkiye Cumhuriyetidir. Mikro vicdani değerlerimiz, bir katman değer olarak insanlığa sunulması gerekiyor. Bu bir devlet aklına dönüşmesi gerekiyor” dedi.

 7. Hafta Siyaset Akademisi etkinliklerinin daha yoğun katılımla gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Ak Parti Siyaset Akademisi'ni Tamamladı

Ak Parti Siyaset Akademisi'ni Tamamladı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber