'AK Sevda İle Nice AK Yıllara'

'AK Sevda İle Nice AK Yıllara'

AK Parti Karaman İl Başkan Nazmi Ünlü, AK Partinin Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Karaman İl Başkan Nazmi Ünlü mesajında;

"14 Ağustos 2001'de çıktığımız kutlu yürüyüşün daha nice uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum. Bilinmelidir ki AK Parti Türkiye; Türkiye, AK Parti'dir. Milletimizin AK Parti'ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır.

Bizler 16 yıldır, her türlü meşakkatin var olduğu yolları, her türlü dikenlerin bittiği patikaları aşarak bu noktalara geldik. Parti kapatma davalarından, askeri ve sivil darbe teşebbüslerine maruz kaldık. Türkiye'nin büyümesini istemeyenler, milleti büyütmeye ant içmiş AK Parti'yi hedef olarak gördüler.

Karanlık odaklar her türlü oyunlarıyla partimizi, milletimizi nakavt etmeye çalıştı. Ne 17/25 Aralık'taki ne de 15 Temmuz'daki hain oyunlar milletimizi, partimizi, devletimizi parçalamaya yetmedi. Hiçbir şer oyunu da bu birlikteliğimizi bozamayacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 16 yıldır durmadan emin adımlarla ilerledik.

Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 'artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.' 2023'e 6 yıl kala milletimizden aldığımız destek ile Türkiye, ekonomisiyle, demokrasi anlayışıyla, hür inanç ve ruhuyla dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasındaki yerini alacaktır. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerimle AK Parti'nin bir mensubu olmaktan büyük gurur ve onur duyduğumu belirtiyor, 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' düsturu ile ülkemizi daha da güçlü yarınlara taşıyacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Rabbim, AK Parti'ye bu milletin hizmetkârı olmayı daha nice uzun yıllar nasip etsin.

Partimizin 16’ıncı kuruluş yıl dönümünün ilimiz, ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. AK Sevda ile nice AK yıllara" dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber