Aksaray Belediye Başkanı Dinçer: Şehrimize Hizmet Odaklı Çalışıyoruz

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer: Şehrimize Hizmet Odaklı Çalışıyoruz

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek şehirdeki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aksaray'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Evren Dinçer, "AK Parti olarak hepimizin amacı şehrimiz" dedi.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantıda bir araya gelen Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 5 yıl boyunca şehirde yaptığı projeler ve çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Amaçlarının şehre hizmet olduğunun altını çizen Başkan Dinçer, "Belediye başkanı seçildiğim günden bugüne Aksaray'ımızda çok güzel projeler başlatarak pek çok kalıcı eser bıraktık. Bu süre zarfında şehrimizin dinamiklerinden olan sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare ederek hep uyumlu çalıştık. Hepimizin ortak amacı şehrimiz. Halkımıza hizmet ederken şeffaflığı ve hesap verilebilirliği hep ön planda tuttuk. İnsanı merkeze alan, hizmetleri kamu ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendiren bir yönetim anlayışı sergiledik. Başarılı olmamızda sizin emeğiniz ve katkılarınız yadsınamaz. Görev süremiz boyunca desteklerini esirgemen siz sivil toplum kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum. 5 yıllık tecrübemizle yeni dönemde hazırız ve kararlıyız diyoruz. Rabbim nasip ederse tekrar göreve geldiğimizde aynı heyecan ve aşkla çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Toplantıya AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve STK Platformu temsilcileri katıldı.

Başkan Dinçer: “hepimizin Ortak Amacı Şehrimiz"

Başkan Dinçer: “hepimizin Ortak Amacı Şehrimiz"

Başkan Dinçer: “hepimizin Ortak Amacı Şehrimiz"

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber