Aksaray Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Sınav Hazırlık Kursları Sunuyor

Aksaray Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Sınav Hazırlık Kursları Sunuyor

Aksaray Belediyesi, "Eğitim Desteği" projesi kapsamında sınava girecek öğrencilere TYT-AYT hazırlık desteği sağlıyor.

Aksaray Belediyesi şehirde ikamet eden öğrencilere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği "Eğitim Desteği" projesi çerçevesinde sınava girecek öğrencilere TYT - AYT hazırlık desteği sağlıyor.

Toplumun her kesimine hitap eden ve sosyal belediyecilik alanında örnek projelere imza atan Aksaray Belediyesi, öğrencilere sınavlara hazırlık konusunda destek oluyor. Aksaray Belediyesi, 2023-2024 eğitim döneminde de öğrencilere bu desteğini kesintisiz olarak sürdürüyor. Öğrencilere kendilerini test etme imkânı sağlamak, sınav tecrübesi kazandırmak, bu sayede sınav stresini az da olsa üzerlerinden atmalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen kurslar yoğun ilgi görüyor.

"Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ve çocukları en güzel şekilde hayata hazırlamamız gerekir" diyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilecek olan kurslarla ilgi açıklamalarda bulundu. Başkan Dinçer, "Eğitime her daim destek vereceğimizi ve destek vermek için sürekli çalışma içerisinde olacağımızı daha önce de belirtmiştik. Aksaray Belediyesi olarak eğitimde toplumun tüm kesimlerini kapsayan fırsat eşitliğinin çok önemli olduğunu biliyor ve bu alanda tüm çabamızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler de öğrencilerimize eğitim öğretim desteğini daha da ileri taşımak adına gençlerimizin ücretsiz yararlanabileceği TYT- AYT sınavlarına hazırlık kursları açarak onlara destek olmak istedik. İyi eğitim almış güzel ahlaklı gençlerimiz, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Alanında uzman eğitimcilerimizin rehberliğinde sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz hayal ettikleri başarıyı elde edeceklerdir. Bu kurslarda verilecek eğitimden genç kardeşlerimizin azami derece faydalanmalarını temenni ediyorum. Biz her zaman gençlerimizin yanındayız" dedi.

Üniversite sınavına hazırlık sürecinde böyle bir imkânın kendilerine sunulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler de her zaman eğitime destek olan Belediye Başkanı Evren Dinçer'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray Belediyesinden Öğrencilere Ücretsiz Tyt-ayt Sınavına Hazırlık Desteği

Aksaray Belediyesinden Öğrencilere Ücretsiz Tyt-ayt Sınavına Hazırlık Desteği

Aksaray Belediyesinden Öğrencilere Ücretsiz Tyt-ayt Sınavına Hazırlık Desteği

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber