Aksaray’da Aranan Kaçaklar Yakalandı

Aksaray’da Aranan Kaçaklar Yakalandı

Aksaray’da Hapis Cezası Bulunan 3 Aranan Şahıs Yakalandı

Aksaray'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmaları olan 3 şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri ve jandarma komando ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, JASAT dedektifleri, "hırsızlık" suçundan hakkında 2 yıl 7 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.Ü., "izinsiz olarak define araştırmak" suçundan 1 yıl 1 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.G. ve "uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.A. isimli 3 şahsın peşine düştü. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı çalışmada şüphelilerin yerini tespit eden JASAT dedektifleri, jandarma komando ekipleriyle birlikte 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yakalanan 3 şahıs, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber