Aksaray’da Görevli Karamanlı Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Aksaray’da Görevli Karamanlı Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Karamanlı olup Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünde vazifeli polis memuru amansız hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kaybetti.

Karamanlı olup Anadolu Lisesi 2002 mezunlarından olan Mehmet Ali Aydenk (36) ilk görev yeri olarak İstanbul Emniyeti’nde hizmete başladı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Aydenk yaklaşık iki yıldır pankreas kanseri ile mücadele etmekte idi. İzmir’de uzun süredir tedavi gördüğü öğrenilen Aydenk, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Aydenk’in cenazesi yarın (30 Haziran Pazar) öğle namazına müteakip Yeşilcami de kılınacak cenaze namazının ardından Karaman Şehir Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Genç polisin hayat dolu fotoğrafları yakınları için hatıra kaldı.

Karaman Habercisi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.
 

mali1.jpgmali3.jpg

Polis Memuru Mehmet Ali Aydenk İçin Cenaze Namazı ve Töreni

Polis Memuru Mehmet Ali Aydenk İçin Cenaze Namazı ve Töreni

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber