Polis Memuru Mehmet Ali Aydenk Dualarla Son Yolculuğunda

Polis Memuru Mehmet Ali Aydenk Dualarla Son Yolculuğunda

Karaman ve Aksaray Emniyeti’nden hayatını kaybeden Aydenk için Son Görev

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Mehmet Ali Aydenk (36), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Yaklaşık 2 yıldır pankreas kanseri tedavisi gören Polis Memuru Mehmet Ali Aydenk, dün İzmir'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

Aydenk'in cenazesi öğle saatlerinde Karaman Yeşil Camisine getirildi. 

Polis memuru için memleketi Karaman’da cenaze töreni düzenlendi. Cenazenin cami avlusuna getirilişi sırasında gözyaşlarına boğulan yakınları, polisin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak uzun süre ayrılmadı.
Öğleyin kılınan cenaze namazı sonrası iki çocuk babası Aydenk'in cenazesi Şehir Mezarlığında toprağa verildi. 

Cenaze törenine, Karaman İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, daire müdürleri, mesai arkadaşları, okul arkadaşları,  Aydenk ailesinin yakınları ile vatandaşlar katıldı.
Aslen Karaman’ın Kızıllarağini köyünden olan Aydenk,  Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Halil Aydenk’in oğlu idi.

Aydenk’in cenazesi ile birlikte defnedilen diğer bir cenaze ise; Aslen Karamanlı olup Yeni Mahallede ikamet etmekte olan Nuray Türksever (80) idi.
Karaman Habercisi olarak merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Mezarlıkta defin işlemi Karaman Habercisi facebook sayfasında canlı yayınla aktarıldı.

Polis Memuru Mehmet Ali Aydenk İçin Cenaze Namazı ve Töreni

Polis Memuru Mehmet Ali Aydenk İçin Cenaze Namazı ve Töreni

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber