Aksaray'da Trafik Ekiplerinden Af Yok

Aksaray'da Trafik Ekiplerinden Af Yok

Aksaray'da Yılbaşı Törenine Çakar Işıklı Tır Girişine Ağır Cezai İşlem

Aksaray'da yılbaşı kutlamalarının yapıldığı Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde çakar ışıklı bir tır sürücüsüne polis ekipleri tarafından 4 bin 64 TL ceza kesildi.

Yılbaşı nedeniyle şehir merkezinde artan yaya ve trafik yoğunluğu içerisinde, polis ekipleri olumsuz durumları engellemek amacıyla trafik denetimlerine devam ediyor. Uygulama esnasında çakar ışıklı bir tırın caddeye girişini fark eden polis ekipleri, sürücüyü durdurarak kontrol gerçekleştirdi. Ehliyet ve ruhsat kontrolü yapılan sürücüye, çakar takmanın yasak olduğu hatırlatıldı ve Ali D.'ye 4 bin 64 lira para cezası uygulandı. Ayrıca, sürücüye çakarların söktürülmesi konusunda uyarıda bulunuldu.

Polis ekipleri, şehirdeki uygulama ve denetimlerini sürdürerek, trafik güvenliği ile ilgili kurallara uyulmasını sağlama amacında.

Aksaray'da Trafik Ekiplerinden Af Yok

Aksaray'da Trafik Ekiplerinden Af Yok

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber