Erzincan'dan Antalya'ya Giderken Aksaray'da Kaza Yaptılar

Erzincan'dan Antalya'ya Giderken Aksaray'da Kaza Yaptılar

Kazada Ölen Arkadaşı İçin Kendini Tokatlayıp “Kime Ne Diyeyim” Diye Ağladı

Aksaray'da iş gezisine giden 4 arkadaşın bulunduğu otomobil şarampole uçtu, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada hafif yaralanan bir kişi, ölen arkadaşı için elleriyle dizlerine vurup, "Kime ne diyeyim Sedat" diye ağladı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Aksaray - Konya karayolu 50 kilometresi Sultanhanı ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'dan Konya istikametine seyreden Mehmet Ö. (41) idaresindeki 24 DF 678 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Otomobilin ters durup hurdaya döndüğü kazada Sedat Şahin (43) feci şekilde can verirken, sürücü ve diğer yolcular Kürşat G. (45) ile Fatih C. (43) yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücüleri tarafından olay, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Yardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken hayatını kaybeden şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Öte yandan, kazada hafif yaralanan Fatih C.'nin, ölen arkadaşı için elleriyle dizlerine ve kafasına vurup, "Kime ne diyeyim Sedat" diye ağladığı görüldü.

4 arkadaşın Erzincan'dan Antalya'ya iş gezisi için gittiği öğrenilirken Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

aw111532-07.jpg

aw111532-08.jpg

aw111532-03.jpg

aw111532-04.jpg

aw111532-05.jpg

aw111532-06.jpg

aw111532-01.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber