Antalya’da Kan Donduran Olay

Antalya’da Kan Donduran Olay

Antalya’da Bir Aileden 4 Kişinin Ölü Bulunduğu Olayda Detaylar Netleşti

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir villada kan donduran bir olay yaşandı.

Bir villada aynı aileden 4 kişinin cansız bedeni bulundu.  

Dehşet veren olay Güzeloba Mahallesi'ndeki Sefakent Yağmur Sitesi'nde bulunan 3 katlı villada yaşayan aileden haber alamayan yakınlarının eve gelmesiyle ortaya çıktı.

Kapıyı Açamayan Aile Yakınları Durumu Polise Bildirdi

Siteye gelen ekipler, villanın kapısını kırarak içeri girdiklerinde hayatlarının şokunu yaşadılar. 

Evde Muzaffer Gider (73), Gülsen Işık Gider (65), Gamze Gider (45) ile Mustafa Gider'i (40) silahla vurulmuş halde buldular. Olay mahalline hemen sağlık ekiplerini çağırdı.

Sağlık ekipleri ilk müdahalede 4 kişinin öldüğünü saptadı. 

Villada inceleme yapan polis ekipleri, Mustafa Gider'in babası, annesi ve kız kardeşini pompalı tüfekle vurduktan sonra intihar ettiğini anlaşıldı.

Çevre sakinlerinden öğrenilen bilgilere göre yaklaşık 150 bin lira borcu olduğu ve psikolojik sorunları bulunan Mustafa Gider'in, babasının cesedini birinci kattan zemin kata anne ve kız kardeşinin cesetlerinin yanına taşımış. 

Yaklaşık 1 yıldır olayın gerçekleştiği villada oturan ailenin 8 kedi ile bir papağan beslediği, hayvanların bir süre yakınları tarafından bakılacak.

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından cesetler, adli tıp morguna kaldırıldı. 

Antalya'da Kan Donduran Olay

Antalya'da Kan Donduran Olay

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber