Ayrancı'da Tamam Sesleri

Ayrancı'da Tamam Sesleri

Ayrancı Merkez ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP'lileri vatandaşlar ilgiyle karşıladı.

24 Haziran için seçim gezilerini sürdüren CHP, 11.06.2018-Salı günü Ayrancı İlçesini ve köylerini ziyaret etti. Çalışmaya İl Başkanı Kadir Ergin, Milletvekil Adayları İsmail Atakan Ünver, Hakan Akbulut ve Yusuf Baştuğ, il ve ilçe yöneticileri ile önceki İl Başkanlarından Osman Nuri Koçak katıldı.

Ayrancı Merkez ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP'lileri vatandaşlar ilgiyle karşıladı. Ambar Köyü'nde köy derneğinin düzenlemiş olduğu iftar programına da katılan CHP heyeti adına, 1. Sıra Milletvekil Adayı Av. İsmail Atakan Ünver bir konuşma yaptı.

basliksiz-1-250.jpg

Ünver konuşması'nda; "Bu mübarek günde bizleri bir araya getiren Ambarlı, Ayrancılı hemşerilerime teşekkür ederim. İdrak ettiğimiz Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Birkaç gün sonra da Ramazan Bayramı'nı idrak edeceğiz. Ben şahsım ve birlikte olduğumuz örgüt mensubu arkadaşlarım adına Ramazan-ı Şerif'inizin hayırlara vesile olmasını dilerken, daha nice Ramazanlara hep birlikte sağlık ve afiyetle ulaşmamızı Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bu arada önümüzdeki Ramazan Bayramınızı da tebrik eder, daha nice bayramlara sağlık ve afiyet içinde ulaşmayı dilerim. İnşallah!.. Hangi siyasi görüşten olursak olalım,  hangi dünya görüşünde olursak olalım hepimiz kardeşiz. Hepimiz vatanımıza, milletimize, devletimize hizmet için varız. Bizim kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.  Biz yine bu ülkede, vatanımızda bir ve beraber yaşayacağız. Bu iftar yemeğinin verilmesinde katkısı olan herkese teşekkür eder, geçmişlerine rahmet olmasını dilerim, herkese afiyet olsun, Allah oruçlarımızı kabul etsin." diye konuştu.

Daha sonra çalışmalarına Ayrancı'nın diğer köylerinde devam eden CHP Milletvekili Adayları, gittikleri her yerde vatandaşların ilgisi ile karşılanarak gece geç saatlere kadar verimli bir çalışma gerçekleştirdiler.  Çalışmaları değerlendiren CHP 1. Sıra Adayı Av. İsmail Atakan Ünver, "Bu günkü Ayrancı çalışmamız çok verimli geçti. Ayrancılı hemşehrilerimiz  yorulan AK Parti iktidarına 16 yılın sonunda "artık tamam" derlerken bize, partimize yönelen bir teveccüh var, bu da bizi mutlu ediyor." dedi.

Ayrancı'da Tamam Sesleri

Ayrancı'da Tamam Sesleri

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber