CHP'de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

CHP'de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı özel çocuklarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver ve parti üyeleri Gönül Gözü Emekli ve Engelli Evinde özel çocuklar ve  aileleriyle bir araya geldi. 

chp2-001.jpg

Karaman Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlknur Varol Harani eşliğinde özel çocuklar ve ailelerinin sıkıntılarını dinleyen  Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver bu insanların senede bir gün değil her gün hatırlanması ve onların toplumsal hayata adapte olmaları için her türlü imkanların Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında sunulacağının sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Mahalle Gezilerine Hız Kesmeden Devam Ediyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Baştuğ ve İl ve İlçe Kadın Kadın kolları üyeleri yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

chp1.jpg

Seçim çalışmalarına Hürriyet Mahallesinde devam eden partililer çalmadık kapı bırakmadılar. Yardıma muhtaç ve fakir ailelerin dertlerine ortak olup,vatandaşların sıkıntılarına bir bir kulak verdiler. 

CHP Karaman Seçim Çalışmaları

CHP Karaman Seçim Çalışmaları

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber