Ayşegül Genç İmam Hatipli Öğrencilerle Buluştu

Ayşegül Genç İmam Hatipli Öğrencilerle Buluştu

Karaman Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, "Kelimeler-Kavramlar" konulu bir söyleşi programı düzenledi.

Karaman Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Dost Kitaplar, Okul Yazar Buluşması kapsamında "Kelimeler-Kavramlar" konulu bir söyleşi programı düzenledi. Programa konuşmacı olarak Genç Dergisi yazarı ödüllü roman yazarı Ayşegül Genç katıldı.

Okul müdiresi Fahriye Özkan'ın selamlama konuşmasının ardından söz alan yazar Ayşegül Genç şunları söyledi. "Bilinçli ve ilgili bir gençlikle karşı karşıyayım. Burada bulunan herkesi genç olarak niteliyorum. O halde genç ne demektir? Yapacaklarını anlatan kişiye genç denir. Bir dava uğrunda yürüyen, hareket eden kişiye genç denir.

Geçmişi anlatan, yaptıklarını anlatan, bugün iki test çözdüm, yatağımı topladım diyen kişiye de yaşlı denir. Ümitsizliğe kapılanlara yaşlı denir. Bu bağlamda genç arkadaşlarıma durup kendi hallerini düşünmelerini tavsiye ederim." İl Milli Egitim Şube Müdürü Zeki Atalay'ın yazar Ayşegül Genç'e plaket takdimi ve öğrencilere imzalı kitap dağıtımı ile program sona erdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber