Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’nun 2023 yılı 3. toplantısı Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’in başkanlığında gerçekleştirildi.

 Karaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir önceki toplantıda (2022/2)alınan kararlar ve bu kararlar doğrultusunda yapılan çalışmaların değerlendirildiği sunumla başlayan toplantı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’nce bağımlılıkla mücadele hususunda yürütülen çalışmalara ilişkin sunumları ile devam etti.

 Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’in değerlendirmesinin ardından kurul kararının alınması (2023/3) ile toplantı sona erdi.

Karaman Valiliği Karamanoğlu Mehmet Bey Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Karaman Belediye Başkanı V. Eyüp Hüsamettin Aslan, Cumhuriyet Savcısı Duran Turgut Borcaktepe, KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Münir Oktay, Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

toplanti3.jpeg

toplanti2.jpeg

toplanti1.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber