Başakspor Aksaray’da Dokuzuncu Oldu

Başakspor Aksaray’da Dokuzuncu Oldu

2022-2023 sezonunda U17 Türkiye Şampiyonası'nın 2. Kademe Heyecanı Tamamlandı

2. Kademe müsabakaları; 1. Kademede grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 6’şar takımlı Kütahya-Aksaray gruplarında 11-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında ve 4’er takımlı Uşak-Erzurum gruplarında ise 12-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında oynandı.

Toplamda 4 grupta müsabakalar gerçekleştirildi. Final müsabakaları ise İkinci Kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulüyle yapıldı.

Karaman’ı temsil eden Başakspor turnuvayı dokuzuncu olarak tamamladı.

Başakspordan yapılan açıklamada;

“BİFA BAŞAKSPOR Kulübü olarak, U17 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarını bir beraberlik bir galibiyet ile tamamladık. Aldığımız beraberlik nedeniyle maalesef hiç yenilgi almadan U17 şampiyonasını Türkiye 9.’su olarak tamamladık.

Karamanı temsili en iyi şekilde yapmak için çıktığımız bu yolda bu sezon “Karaman’ın Altın Çocukları” çıtayı epey yükselttiler.

Bizler, kısık sesleriz Karaman’ın…

Yalnız kalsak da çoğu zaman ilk günkü hevesimizle çalışmaya devam edeceğiz.” Denildi.

Başakspor bu turnuvada Ankara ekibi ile 1-1lik berabere kalırken, Sivas ekibinin de 2-1lik skorla geçti.

bifabasakspor2.jpg

bifabasakspor3.jpg

bifabasakspor4.jpg

bifabasakspor5.jpg

basakfikstur.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber