Yara Bakım Ünitesi Yeni Yerinde

Yara Bakım Ünitesi Yeni Yerinde

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yara Bakım Ünitesi Yenilendi

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Yara Bakım Ünitesi'nin yeni yerinde hizmet vermeye başladığı duyuruldu.

Hastane yönetimi, ünitenin uzun süredir var olan ve/veya uzun süre devam eden yaraların bakımını üstleneceğini belirtti. Yeniden yapılandırılan ünite, pansumandan ileri teknolojik damar müdahalelerine, ortopedik cerrahi müdahalelerden yara kapamaya yönelik rekonstruktif cerrahi müdahalelere kadar çeşitli tıbbi uygulamaları gerçekleştirebilecek. Hastane yönetimi, uzman hekimler ve tıbbi personel tarafından yürütülecek olan yara bakım tedavilerinin diğer hastaneler için bir örnek teşkil edeceğini ifade etti.

Hastane yönetimi, yara bakım tedavisi alanında daha kapsamlı çalışmalar yapma azim ve kararlılığına sahip olduklarını vurgulayarak, bilimsel yenilikleri takip eden ve sürekli kendini geliştiren bir yaklaşım benimsediklerini belirtti. Yara Bakım Ünitesi'nin Karaman iline ve çevre bölgelere hayırlı olması temenni edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber