Beykonak Ve Mavikent’te Şebeke Boruları Yenileniyor

Beykonak Ve Mavikent’te Şebeke Boruları Yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, basınç yetersizlikleri, patlak gibi sorunların yaşandığı Kumluca'nın Beykonak ve Mavikent...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, basınç yetersizlikleri, patlak gibi sorunların yaşandığı Kumluca'nın Beykonak ve Mavikent sitelerinde eskiyen şebeke borularını yeniliyor.

İklim değişikliğinin içme suyu kaynakları üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmeyi hedefleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, içme suyu şebekelerinde kayıp ve kaçakları azaltılması ve bu sayede su kaynaklarından daha verimli yararlanılması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede ASAT Genel Müdürlüğü Kumluca'nın Beykonak ve Mavikent sitelerinde içme suyu şebeke borularındaki patlaklar nedeniyle sık sık arıza yaşanan hatlarda yenileme çalışması yapıyor.

Yeni ve dayanıklı borular kullanılıyor

Beykonak ve Mavikent sitelerinde ömrünü doldurmuş olan içme suyu şebekesi daha dayanıklı borular ile yenileniyor. Bu sayede hem şebekedeki kayıp ve kaçakların yarıdan fazla oranda düşürülmesi hem de abonelerin yaşadığı basınç ve tazyik sorunlarının giderilmesi hedefleniyor. ASAT Genel Müdürlüğü Kumluca Şube Müdürü Tarık Tuzcular, Beykonak ve Mavikent sitelerinde gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde hatların güçlendirilmesi ve vatandaşa suyun verimli iletilebilmesi için 2 bin 550 metre 160'lık yeni nesil içme suyu boruları döşendiğini söyledi. Beykonak ve Mavikent sitelerindeki çalışma ile vatandaşların su sıkıntısı yaşanmasının önüne geçilmesini hedefliyor.

Beykonak Ve Mavikent’te Şebeke Boruları Yenileniyor

Beykonak Ve Mavikent’te Şebeke Boruları Yenileniyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber