Bozyazı’da Emlak Danışmanlığı Kursuna Yoğun İlgi

Bozyazı’da Emlak Danışmanlığı Kursuna Yoğun İlgi

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün (HEM) açtığı emlak danışmanlığı kursu büyük ilgi gördü.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün (HEM) açtığı emlak danışmanlığı kursu büyük ilgi gördü. Tapu işleri, emlakçılık, hukuk, kadastro ve şehir planlaması ve halkla ilişkiler üzerinde verilen emlakçılık kursuna 43 kursiyer katılıyor.

Hafta içi 17.00 ile 22.00 saatleri arasında verilen kursta toplam 120 saat emlakçılık eğitimi verileceği bildirildi. HEM usta öğreticisi Pınar Altınöz tarafından verilen kursta tapu işleri, emlakçılık, hukuk, kadastro ve şehir planlaması ve halkla ilişkiler konuları işleniyor. İlçe halkının yoğun talebi doğrultusunda yıl içinde ikinci kez bu kursu açtıklarını belirten Bozyazı HEM Müdürü Kemal Boz, "Bozyazı'da ve ülkemizde inşaat sektörü hızla ilerliyor ve buna bağlı olarak da hızlı bir emlak alım satımı, yaşanıyor. Buna bağlı olarak emlak büroları açılıyor. Bu işin daha bilinçli yapılması için eğitimini almak şart. Kursumuzda emlak kiralama, emlak alım satımı, emlak belediye işleri, emlak noter işleri, emlak vergi dairesi işleri, halkla ilişkiler, iş organizasyonu, tapudaki işlemlere kadar her şey öğretiliyor. Açtığımız kursun sonunda kursu tamamlayan kursiyerler sınava alınacak. Başarılı olanlara belge vereceğiz. Belge alan kursiyerlerimiz büro açarak yönetmenliklere uygun bir şekilde mesleklerini yapabilecekler" dedi.

Bozyazı’da Emlak Danışmanlığı Kursuna Yoğun İlgi

Bozyazı’da Emlak Danışmanlığı Kursuna Yoğun İlgi

Bozyazı’da Emlak Danışmanlığı Kursuna Yoğun İlgi

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber