Cansu Pan’dan Türkiye Üçüncülüğü

Cansu Pan’dan Türkiye Üçüncülüğü

Karaman Merkez Anadolu Lisesi Karate Takımı Sporcularından Cansu Pan, Kütahya’da Düzenlenen Okul Sporları Gençler Karate Türkiye Şampiyonası’nda Bronz Madalya Kazanarak Türkiye Üçüncüsü Oldu.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023 Yılı Faaliyet Takviminde Yer Alan Ve Kütahya’nın Ev Sahipliğinde 53 İlden 450 Sporcunun Katılımı İle Düzenlenen Okul Sporları Gençler Karate Şampiyonası’nda Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü İhsan Özbek Eşliğinde Katılan Merkez Anadolu Lisesi Karate Takımı Sporcusu Cansu Pan, Toplamda 4 Maç Yaptığı Şampiyonada Bronz Madalya Kazanarak Türkiye Üçüncüsü Oldu. Elde Ettiği Bronz Madalya İle Başarılarına Bir Yenisini Ekleyen Pan’ın Türkiye Üçüncülüğü İse Eğitim Gördüğü Merkez Anadolu Lisesi’nde Büyük Bir Sevinçle Karşılandı.

Gençlik Ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Kütahya’da 53 İlden 450 Sporcunun Katılımı İle Düzenlenen Okul Sporları Gençler Karate Şampiyonası’nda Bronz Madalya Kazanan Cansu Pan’ı Tebrik Ederek, Başarılarının Devamını Diledi.

cansu-pan-2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber