CHP Bayramı Farklı Kutladı

CHP Bayramı Farklı Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanlığı farklı etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Teşkilatı,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

Atatürk Parkındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, CHP, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşam Derneği ve Eğitim Sen’in çelenk bırakması ile başladı.

Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende konuşan CHP Karaman İl Başkanı Av. İsmail Atakan Ünver, Cumhuriyet Türk Ulusu için çok uluslu bir imparatorluğun çöküşünden ve vatanın işgal edilmesinden sonra kurduğu bir yönetim biçimi olmaktan öte, Ulu Önder Atatürk'ün önderliğinde kendi kaderini yine kendisi çizerek oluşturduğu bir yaşam biçimidir. Kurucu babalar tarafından antiemperyalist, tam bağımsızlıkçı ve ulus devlet esasıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Ulu Önder Atatürk'ün en büyük eserim diyerek bizlere bıraktığı en önemli mirastır.” dedi.

basliksiz-2-019.jpg

Akşam Saatlerinde Fener Alayı

Karaman Lisesi önünden yürüyüşe başlayan parti üyeleri ve sendikalar, daha sonra Karaman 15 Temmuz Aktekke Demokrasi Meydanı’na kadar yürüdü. Burada meşaleler ve fenerler yakan grup Cumhuriyetin 94. Kuruluş yıl dönümünü şarkılarla marşlarla kutladı.

CHP Bayramı Farklı Kutladı

CHP Bayramı Farklı Kutladı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber