CHP Karaman İl Örgütünden Birlik Çağrısı

CHP Karaman İl Örgütünden Birlik Çağrısı

CHP’de kongreler öncesinde, önceki dönem il başkanları ve merkez ilçe başkanları geçtiğimiz hafta içinde bir araya geldi.

CHP Karaman İl Başkanı Av. İsmail Atakan Ünver’in ev sahipliği yaptığı buluşmada, devam eden kongre süreci ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Buluşmada görüşlerini ifade eden önceki dönem il ve ilçe başkanları, içinde bulunulan gerek ilçe kongreleri gerekse de il kongresi sürecinin birlik, beraberlik içinde geçmesi, tek ve güçlü bir kadroyla 2019 yılındaki üçlü seçim sürecinin zorluklarının hep birlikte omuzlanması gerektiğini ifade ettiler.

Buluşmada "birlikten kuvvet doğar" anlayışı ile kongrelerin geçirilmesi ve 2019’a giden yolda gerekli hazırlıkları yapacak, CHP’nin iddiasını koruyacak ve büyütecek bir yönetim oluşturulması ve desteklenmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

11 Kasım 2017-Cumartesi günü Yunus Emre Kongre Salonu’nda yapılacak Merkez İlçe Kongresinde ise mevcut Merkez İlçe Başkanı Onur Irgat’ın yeniden aday olduğu ve “birlikten kuvvet doğar” düşüncesiyle tek liste ile seçime gidileceği öğrenildi. 

2-(2).jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber