CHP Karaman Merkez İlçe’de Onur Irgat’la Devam

CHP Karaman Merkez İlçe’de Onur Irgat’la Devam

Kongreye CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, TEKSİF Sendikası Başkanı Nazmi Irgat ile parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Merkez İlçe kongresi haftasonunda Karaman Yunus Emre Konfrasn salonunda gerçekleştirildi.

Kongreye katılan CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Karaman’ın gerek bu dönem, gerekse de önceki iktidarlar zamanında hak ettiği değeri alamadığını söyledi.

Adıgüzel, “Şimdi Karaman’a geldik. Ama görüyoruz ki Karaman hak ettiği yerde değil. İktidar Karaman’a hak ettiği değeri vermemiş. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak önümüzdeki yıl Karaman’ın hak ettiği yere gelebilmesi için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Biliyorum burada bir Milletvekiliniz yok. Ama ben bir İstanbul Milletvekili olarak Karaman’ımız için İ Başkanımız İlçe Başkanımızla elimizden gelen yardıma koşacağım. Karaman’ın sorunlarını lütfen bize iletin. Bizde Meclise iletelim. Sizin sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışalım. Ama bu kongrede de hep birlikte ayağa kalkalım ve diyelim ki; “Biz Cumhuriyet Halk Partisini önümüzdeki yıl 2019’da Karaman’da da Türkiye’de de en iyi noktaya getireceğiz diyelim. Hepinizi saygıyla sevgiyle umutla selamlıyorum.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi ve Onur Irgat’ın başkanlığındaki tek liste oylandı.

Onur Irgat kongreye ilişkin; “Merkez İlçe Olağan Kongremizi İstanbul Milletvekilimiz Onursal Adıgüzel ' in katılımıyla gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize, destekleriyle her zaman yanımızda olan önceki dönem il başkanlarımıza ve bizi yeniden bu onurlu göreve layık gören delegelerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ederim. İnanarak ve çok çalışarak hep birlikte başaracağız.” dedi.

Oylama sonunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkez İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu.

Kazım Aydoğdu, Yusuf Baştuğ, Hüseyin Deniz, Kevser Dinler, Özgür Cem Duran, Mustafa Eken, Ahmet Recai Evcen, Celal Huyar, Ayseri Kaya, Barış Abdurrahim Koçak, Ahmet Tanju Kuytan, Mustafa Mut, Gülsün Özkan, Ayşe Serbes, Onur Tahtabaş, Ayşegül Yıldız,

CHP İl Kongre Delegeliklerine de şu isimler getirildi.

Mevlüdiye Akdaş, Tevfik Arıman, Yüksel Atik, Kazım Aydoğdu, Düriye Aygül, Yusuf Baştuğ, Ekrem Baştuğ, Mehtap Bayazit, Abdullah Bayrak, Ahmet Çakılcı, Mustafa Bülent Demir, Kevser Dinler, Yusuf Dölek, Özgür Cem Duran, Emin Ege, Mustafa Eken, Murat Ekiz, Zeynep Ergün, Ahmet Ertuğrul, Ahmet Recai Evcen, Nazım Faruk Evren, Fadim Foto, Zernişan Girgin, Zeki Gülseven, Celal Huyar, Onur Irgat, Alaattin Işık, Azime Kağnıcı, Halim Karabaş, Ayseri Kaya, Mustafa Kaya, Gülsen Kayserilioğlu, Duygu Keleş, Osman Nuri Koçak, Barış Abdurrahim Koçak, Mehmet Erman Koyuncu, Ahmet Tanju Kuytan, Ramazan Küçük, Mehmet Küçük, Mustafa Mut, Nizamettin Özer, Gülsün Özkan, Bülent Öztürk, İbrahim Parladı, Ayşe Serbes, Dilek Sesal, Semra Seven, Ülkan Şanlıtürk, Onur Tahtabaş, Enver Turhan, Ali Emrah Uğur, Meral Ünal, Hasan Nadir Ünver, Aynur Yeşil, Şahin Yıldız, Hüsniye Yıldız, Ayşegül Yıldız, Ekrem Ercüment Yılmaz, Mustafa Zeybek

chp2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber