Denizde Çıkan Hortum Karaya Ulaşmadan Kayboldu

Denizde Çıkan Hortum Karaya Ulaşmadan Kayboldu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çıkan hortum vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çıkan hortum vatandaşlar tarafından görüntülendi. Deniz üzerinde hareket eden hortum, bir süre sonra gözlerden kayboldu.

Antalya'da iki gündür etkili olan sağanak yağış, Gazipaşa'da da ara ara etkisini gösterdi. Yağış ve fırtına Gazipaşa'nın Koru Sahili açıklarında hortuma neden oldu. Deniz üzerinde öğle saatlerinde oluşan hortum, sahilde bulunan vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Sahilden net bir şekilde görülen hortum, yine vatandaşlar tarafından görüntülendi. Deniz üzerinde hareket eden hortum, bir süre sonra gözlerden kayboldu.

Denizde Çıkan Hortum Karaya Ulaşmadan Kayboldu

Denizde Çıkan Hortum Karaya Ulaşmadan Kayboldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber