ERÜ'de "Uluslararası Medeniyet Krizinde Aile ve Gençlik" Konulu Konferans Düzenlendi

ERÜ'de "Uluslararası Medeniyet Krizinde Aile ve Gençlik" Konulu Konferans Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenen "Uluslararası Medeniyet Krizinde Aile ve Gençlik" konulu konferans, önemli akademik ve idari isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Stratejik Araştırmalar ve Uygulamalar Merkezi (ERUSAM) tarafından "Uluslararası Medeniyet Krizinde Aile ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi. Konferans, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde gerçekleştirildi ve önemli akademik ve idari isimlerin katılımıyla yapıldı.

Konferansa, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Murat Ayrancı, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse katıldı.

Rektör Altun'dan Açılış Konuşması
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, açılış konuşmasında, Erciyes Üniversitesi'nin sadece eğitim odaklı bir kurum olmadığını belirterek, "Bu program, gençlerin dikkatini çekmek ve sadece kendi kariyerleri için değil, yapacakları planlamalarda hayatlarına yön vermek ve onlara destek olmak için düzenlediğimiz programlardan biri. Aile, toplum ve gençlerin kendilerine yön vermesi son derece önemli süreçler olarak karşımıza çıkacağından, ben bu tür programların sayısının artması taraftarıyım. ERUSAM'a, Prof. Dr. Saffet Köse'ye ve etkinlikte emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

ERUSAM Müdürü Doç. Dr. Can Deveci
ERUSAM Müdürü Doç. Dr. Can Deveci, ERUSAM olarak düzenli toplantılar yaparak gençleri ve toplumu aydınlatmayı kendilerine şiar edindiklerini belirtti. Bu çerçevede yüz yüze 6., çevrimiçi ile birlikte toplam 12. toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Deveci, "Uluslararası Medeniyet Krizinde Aile ve Gençlik" başlıklı son toplantıda, gençleri ve aileleri şekillendirmeye başlayan bir medeniyet krizinden bahsedileceğini söyledi.

Prof. Dr. Saffet Köse'nin Konuşması
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, nazik ev sahipliği için Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, aile kurumunun bozulmasının toplumun genel yapısının bozulmasına yol açtığını belirtti. "Aile bozulduğunda her şey bozulmuş oluyor. Bu nedenle aileyle uğraşanlar, stratejik bir kurumu tespit etmiş oluyorlar. Maalesef egemen güçlerin böyle bir projesi var. İsrail güçleri Gazze'ye ne yapıyorsa, şu anda egemen güçler aileye aynı şeyi yapıyor" ifadelerini kullandı.

Erü’de ‘uluslararası Medeniyet Krizinde Aile Ve Gençlik’ Konferansı

Erü’de ‘uluslararası Medeniyet Krizinde Aile Ve Gençlik’ Konferansı

Erü’de ‘uluslararası Medeniyet Krizinde Aile Ve Gençlik’ Konferansı

Erü’de ‘uluslararası Medeniyet Krizinde Aile Ve Gençlik’ Konferansı

İlgili Haberler

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber