Kayseri OSB ERVA Spor Okulu Açılışı Gerçekleştirildi

Kayseri OSB ERVA Spor Okulu Açılışı Gerçekleştirildi

Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan OSB ERVA Spor Okulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan OSB ERVA Spor Okulu'nun açılışı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Yeniköy Mahallesi'nde bulunan okulun açılışına, Vali Gökmen Çiçek, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, açılış konuşmasında çocukların sağlıklı, ahlaklı ve nitelikli olarak yetişmesinin önemine vurgu yaparak, "ERVA Projesi, çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmelerine vesile olacaktır. Bu projeye katkı sağlayarak çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine büyük gayret gösteriyoruz ve bu gayretten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, konuşmasında aile ve gençliğe verilen önemin altını çizdi ve "ERVA Spor Okulları ve diğer çalışmalar, ailelere ve gençlere hitap eden önemli projeler. Valimizin yaptığı güzel çalışmalardan biri de bu spor okullarıdır. Bu projeler sayesinde birçok kurum bir araya geliyor ve birlik içinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hiçbir Gencimizi Sahipsiz Bırakmayacağız"
Vali Gökmen Çiçek ise konuşmasında, "Her mahallede bir spor okulu açacağız demiştik ve bugün 30'uncu spor okulumuzu hayata geçiriyoruz. Hiçbir gencimizi sahipsiz bırakmayacağız, hiçbir gencimizi sanatla, sporla uğraşmadan boşta bırakmayacağız" şeklinde konuştu. Çiçek, spor okullarını kurumlarla birlikte yapmanın önemine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından dua edilerek OSB ERVA Spor Okulu'nun açılışı gerçekleştirildi. Vali Çiçek ve protokol üyeleri, spor okulunu gezerek gençlerle sohbet etti.

 

Kayseri Osb Erva Spor Okulu Açıldı

Kayseri Osb Erva Spor Okulu Açıldı

Kayseri Osb Erva Spor Okulu Açıldı

Kayseri Osb Erva Spor Okulu Açıldı

Kayseri Osb Erva Spor Okulu Açıldı

İlgili Haberler

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber