Eski Doğumevine Gizlice Girdiler, Güvenliğe Yakalandılar

Eski Doğumevine Gizlice Girdiler, Güvenliğe Yakalandılar

Karaman’da eski doğumevi hastanesinde yakalanan şahısların hırsızlık amacıyla girdiği iddia edildi.

Dün akşam saatlerinde yaşanan olay Karaman’da yeni devlet hastanesi yapımından sonra kullanılmayan, ancak içinde bazı malzemelerin olduğu kadın doğum ve çocuk hastalıkları ek binasında meydana geldi.

Kullanılmayan binada bazı gürültüler duyan güvenlik personeli seslerin geldiği ameliyathanelere gitti. Burada bulunan ve gizlice girdiği anlaşılan iki gencin ameliyathanede bulunan eski ekipmanlara zarar verdiğini ve yerlerinden oynatmaya çalıştığını gören güvenlikçiler gençleri etkisiz hale getirerek polise haber ettiler.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri gençlerin kimliklerini tespit ederek durumlarını öğrenmeye çalıştı. Bir müddet burada tutulan İ.E.P. (21) ve M.C.İ. (19) tahkikat için polis merkezine götürüldüler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber