Eskişehir'de Çalınan Su Motoru Jandarma Tarafından Bulundu

Eskişehir'de Çalınan Su Motoru Jandarma Tarafından Bulundu

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde bir vatandaşın tarlasından çalınan su motoru, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu bulunarak sahibine teslim edildi.

Eskişehir'in Beylikova ilçesine bağlı Uzunburun Mahallesi'nde bir vatandaşın tarlasından çalınan su motoru, jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu bulunarak sahibine teslim edildi. Beylikova İlçesi'nde ikamet eden F. E., tarlasında sulama amaçlı kullandığı su motorunun çalındığını fark ederek Beylikova İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvuruda bulundu.

Konuyla ilgili olarak, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Dedektif Timleri ve Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ortak bir çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, su motorunu çalan şüphelilerin kimlik bilgileri ve adresleri tespit edildi. Planlı bir operasyonla yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınan şüphelilerin yanı sıra, ele geçirilen çalıntı su motoru sahibine geri teslim edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Eskişehir Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber