Genç Çift Düğün Yolunda Hayatını Kaybetti

Genç Çift Düğün Yolunda Hayatını Kaybetti

Düğün telaşında olan genç çift trafik kazasında hayatlarını kaybetti.

Ankara'nın Bala ilçesinde cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Fatih Süleyman Demir idaresindeki 34 ES 0454 plakalı otomobil, Kulu-Kırıkkale kara yolunun 40. kilometresi Bala ilçesi sınırlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç şarampole yuvarlandı.

Kazada, otomobilde bulunan Hüseyin Ay ve Fatma Çayan Yıldız (27) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Fatih Süleyman Demir, Ahmet Kamil Yıldız (27) ve Hilal Kartal Ay (26) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Konya ili Kulu İlçe  Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Ahmet Kamil Yıldız ve Hilal Kartal Ay hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Ağır yaralı olan sürücü Fatih Süleyman Demir'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Mersin’in Gülnar İlçesinde Düğünleri Olacaktı

Kazada yaşamını yitiren Ahmet Kamil Yıldız ve Fatma Yıldız, 3 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı ilk düğünlerini gelinin yaşadığı İnebolu'da yaptı. Yapılan nikâh ve düğün töreni ile dünya evine giren genç çift, damadın memleketinde ki ikinci düğünleri için gelirken kazada yaşamlarını yitirdi.

4 günlük evli gelin Fatma Çayan Yıldız, İnebolu Akkonak Köyünde, Damat Ahmer Kamil Yıldız ise Mersin Saray Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Ahmet Kamil Yıldız’ın Çamlıca Çocuk Dergisinde editör olduğu eşinin de öğretmen olduğu öğrenildi.


 


 

Ahmet Kamil Yıldız  Hayatını Kaybetti

Ahmet Kamil Yıldız Hayatını Kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber