Genç Damadı Jandarma Ölümden Kurtardı

Genç Damadı Jandarma Ölümden Kurtardı

Karaman’da dün gece yaşanan arbede az daha kanlı bitiyordu.

Eşi ile araları bozulan ve boşanmayı düşünen genç adam dün öğle saatlerinde eşi ve kayınbabası ile tartıştı. Öğle saatlerinde çarşı içinde tartıştıkları öğrenilen taraflar gece saatlerinde bir araya geldiler.

Nizamiye kavşağı yakınında, yıkılan 19 Mayıs okulu karşısında bulunan evde araları bozuk olan taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi beraberinde kavgayı getirdi. Kayınpederini tartakladığı iddia edilen genç adam kayınpederi ve diğer akrabaları tarafından sopa ve bıçakla kovalandı.

Can havliyle kaçan genç adam jandarma misafirhanesine sığındı. Misafirhane yetkilileri yakınları tarafından kovalanan ve az daha ölümle karşı karşıya gelecek olan genci polise teslim etti.

Kavgaya müdahale için olay yerine gelen polisler tarafları ayırırken kayınbaba ve kaynana 112 ile hastaneye sevk edildi.

Yakınlarının hışmından jandarmaya sığınarak kurtulan genç ise bir başka ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet mutfak bıçağı, demir ve tahta sopa buldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber