Gençlerin Eğlenceli Günü Kötü Bitti

Gençlerin Eğlenceli Günü Kötü Bitti

Karaman Mut yolu bağlantı noktasında trafik kazası meydana geldi

Dün akşam saat 19:30 sularında Mut Caddesi üzerinden gelip Mut yoluna çıkmak isteyen 70 DH 412 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yolun sağında bulunan bariyere sonrada sol tarafta bulunan bariyere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle arabanın dağılan camları sürücü Sami S.’nin (26) yüzünde ve vücudunda kesiklere neden oldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar kazaya hemen müdahale ederek sürücüyü otomobilden çıkardılar.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı sürücüyü hastaneye götürdü.

Arkadaşı yaralı sürücüyü Korumak İstedi

Yaşanan kazada sürücü Sami S. kanlar içinde hastaneye kaldırılırken kazadan yaklaşık yarım saat sonra olay yerine gelen Hakan isimli arkadaşı aracı kendisinin kullandığını kazadan sonra korktuğu için evinden ehliyetini almaya gittiğini söyledi. Ancak sürücü mahallinde bulunan kanlar arkadaşının iddiasını boşa çıkardı.

Kazada burnu kırılan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber