Havaya Ateş Edilen Düğünde Düğün Sahibi Gözaltına Alındı

Havaya Ateş Edilen Düğünde Düğün Sahibi Gözaltına Alındı

Konya'nın Akşehir İlçesinde Havaya Ateş Edilen Düğünde Düğün Sahibi Gözaltına Alındı

Konya'nın Akşehir ilçesinde yapılan bir sokak düğününde havaya silahla ateş edilmesi nedeniyle çok sayıda ihbar alındı. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, düğün sahibini uyarılara rağmen düğünde havaya silahla ateş edilmesi ve alkol tüketimi nedeniyle gözaltına aldı.

Düğün, Yeni Mahalle'de M.D. isimli bir kişi tarafından düzenlenmişti. Düğün sırasında yapılan havaya rastgele silah atma ihbarları üzerine emniyet ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, düğün sahibini ve düğün katılımcılarını defalarca uyardı. Ayrıca, uyarılar sırasında masalarda alkol tüketimi yapıldığı da tespit edildi.

Ancak, uyarılara rağmen düğünde silahla ateş etme olayı tekrarlandı. Bu nedenle Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararıyla düğün yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Düğün sahibi M.D. ve düğünde bulunanlar üzerinde yapılan aramalarda, K.D. isimli bir şahsın üzerinde tabanca bulundu ve tabancaya el konuldu. Ayrıca, tabanca şarjörü ve içindeki 15 tabanca mermisi de el koyuldu. K.D.'nin oturduğu masanın altında çok sayıda tabanca boş kovanı da tespit edildi ve ekipler bu kovanlara da el koydu.

Havaya silahla ateş edilmesi ve alkol tüketimi nedeniyle düğün sahibi M.D. alkollü olduğu tespit edildi ve gözaltına alındı. Aynı şekilde tabancaya sahip olan K.D. de gözaltına alındı. Her iki şüpheli hakkında genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber